Telekom Srbija

Telekom Srbija grupa pruža objedinjene telekomunikacione usluge za preko 11 miliona korisnika na tri tržišta u regionu: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Grupa iz godine u godinu beleži rast u poslovanju, dok su u prethodne dve godine ostvareni najbolji poslovni rezultati od njenog osnivanja. mt:s i Open su ključni brendovi grupe u Srbiji, dok na tržištu Crne Gore i Bosne i Hercegovine Telekom Srbija posluje pod brendom m:tel. mt:s je već osam godina vodeći mobilni operator na tržištu Srbije, dok je Open jedinstveni brend koji na tom tržištu objedinjuje fiksnu telefoniju, internet i multimedijalne servise.

Telekom Srbija grupa uvek predstavlja nove koncepte usluga na lokalnim tržištima, nastojeći da na inovativan način unapredi iskustvo korisnika i doprinese daljem razvoju telekomunikacija u regionu. Pored poslovnog angažmana, članice grupe su aktivne u zajednici i svojim radom na polju društvene odgovornosti doprinose održivom razvoju društva. Stoga je vizija Telekoma Srbija tehnološki napredno, inkluzivno društvo zasnovano na znanju, kojem kompanija doprinosi ulaganjem u obrazovanje mladih ljudi i poboljšanjem kvaliteta života sugrađana.

Telekom Srbija to ostvaruje pre svega razvijanjem potencijala i uključivanjem zaposleniih, uvažavanjem i uključivanjem partnera i klijenata, kao i zajedničkom brigom o prirodnom okruženju, u partnerstvu sa ključnim stejkholderima.