Izabrane najbolje inovacije na konkursu "Generator"

Beograd, 1. januar 2018. – Societe Generale Srbija organizovala je nagradni konkurs za najbolje preduzetničke inovacije „Generator“, povodom 40 godina od otvaranja prvog predstavništva u Beogradu. Pravo učešća na konkursu imali su svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis.

Projekat, koji je ocenjivao stručni žiri, trebalo je da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa, ali održiv i sa potencijalom da bude profitabilan.

Za najbolju inovaciju prvog konkursa „Generator“ izabrana je „Rashlada – keep it cool“, pametni rashladni sistem koji štedi energiju, a tim inovatora „Food group“ osvojio je glavnu nagradu od milion dinara.

U finalu se takmičilo 10 timova od ukupno pristiglih skoro 800 prijava.

„Već 40 godina naše poslovanje u Srbiji raste, a taj rast ne bi bio moguć da se ne prilagođavamo trendovima. Primećujemo u našem svakodnevnom radu sa klijentima da je posvećenost inovacijama jako bitna. Odlučili smo još jače da podržimo razvoj inovacija kroz pokazivanje društvene odgovornosti. Generator platforma je nastala upravo kao rezultat te posvećenosti“, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Societe general banke Marija Ruseva.

Izvor: n1info.com