UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

ATINA

Atina je od svog osnivanja 2004. godine posvećena pružanju dugoročne i sveobuhvatne podrške žrtvama trgovine ljudima kao i njihovim porodicama, s ciljem da im pomogne da prevaziđu doživljeno traumatično iskustvo i da se ponovo uključe u društvene tokove. Nastojimo da omogućimo našim korisnicima i korisnicama neophodne uslove za oporavak i razvoj. Osim sigurnog smeštaja, medicinske, pravne i psihološke podrške, potrebno je obezbediti uslove za dalje školovanje, zapošljavanje i finansijsku nezavisnost, što su neophodni preduslovi za uključivanje u zajednicu.

Otvaranje prodavnice bagela u Beogradu
Prikupljamo sredstva za otvaranje prodavnice bagela u Beogradu, koja će kreirati najmanje tri radna mesta za mlade ljude iz socijalno ugroženih grupa i omogućiti prostor za praksu i učenje novih veština  koje su im neophodne u traženju i pronalaženju posla. Potrebno nam je 46.000 EUR za pokretanje proizvodnje i prodavnice, a do sada smo sakupili 21.000 EUR.

Šta donosimo zajednici?
Korisnice naših programa prevazilaze traumatična iskustva koja su doživele i spremne su da se aktivno uključe u život zajednice i da svojim radom i aktivnostima obezbede bolji život za sebe i svoje porodice.

Šta donosimo kompaniji?
Kompanija dobija priliku da aktivno učestvuje u rešavanju društvenog problema trgovine ljudima i eksploatacije. Istovremeno, zaposleni u kompaniji dobijaju važne informacije o ovoj temi i na taj način postaju spremniji da zaštite sebe i svoje najbliže

Kako možemo sarađivati:
Donirajte sredstva – Sakupili smo 21.000 EUR, potrebno nam je još 25.000 EUR za pokretanje proizvodnje i prodavnice. Cilj nam je da 14. aprila 2015. godine krenemo s radom.

Volontiranje zaposlenih – potrebna nam je pro bono podrška i pomoć u oblastima građevinarstva, arhitekture, dizajna i marketinga.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link