UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Oglas za volontere_CSR Forum Crew

Postani deo
CSR Forum Ekipe

i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Kao deo “CSR Forum Ekipe” imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja, zašto je on važan i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćete vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Prvi deo volonterskog angažmana jeste teorijski uvod u koncept CSR-a, dok drugi deo podrazumeva učešće u organizaciji i koordinaciji aktivnosti samog događaja . Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:
• 03.decembra 2015. od 14h do 16h – Uvodno predavanje i međusobno upoznavanje
• 07.decembra 2015. od 16h do 17:30h – Brifing sastanak i podela odgovornosti
• 09. decembar 2015. od 08:30h do 18:00h – CSR Forum

Šesti po redu CSR Forum održaće se 09. decembra 2015. godine u Malom pozorištu „Duško Radović“, Aberdareva ulica br.1, Beograd. To je celodnevni događaj koji organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, i koji predstavlja platformu za promociju aktuelnih rešenja i trendova u oblasti društveno odgovornog poslovanja lokalnom biznisu, privatnom i civilnom sektoru u Srbiji. U sklopu Foruma održava se i Sajam partnerstava na kome organizacije civilnog društva i socijalna preduzeća predstavljaju svoje projekte i mogućnosti za saradnju koje nude drugim sektorima.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara ispod. Rok za prijavu je 29. novembar 2015. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 1. decembra, na osnovu motivacije za učešće.

Ukoliko ne možete da učitate ugrađen prijavni forumular, otvorite ga na linku.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link