UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

ATLANTIC GRUPA – PRIRODNO DRUGAČIJI

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina, 160 km južno od Beograda. Godišnji kapaciteti cementare su 1 350 000 tona cementa i veziva. Sa dve fabrike betona blizu Beograda, u Krnjači i Dobanovcima, CRH Srbija je prisutna i na tržištu gotovog betona. Poseban sektor u CRH Srbiji ima dugogodišnje iskustvo u tretmanu i proizvodnji alternativnih goriva iz sortiranog komunalnog otpada, a naši eksperti nude rešenja za zaštitu životne sredine i u petrohemijskoj industriji i industriji guma.

Naša vizija je da budemo vodeći proizvođač građevinskog materijala u svetu. Imamo jasan put ka postizanju ovog cilja, zahvaljujući zdravom poslovnom modelu i konceptu održivosti koji podupire naše osnovne vrednosti i obaveze. Broj zaposlenih (2018.) je 316.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata poslovanja CRH Srbije, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija. Posvećenost održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju naše kompanije ogleda se u Strategiji društvene odgovornosti CRH Srbija. Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa međusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednica u blizini naših postrojenja. Težimo da svi oni u nama prepoznaju partnera koji je spreman da  u svoje ciljeve uključi i interese i potrebe zajednice u kojoj posluje. U skladu sa Strategijom društveno odgovornog poslovanja kompanija

CRH Srbija nastoji da doprinese povećanju kvaliteta života u zajednicama u kojima posluje, kroz sledeća tri aspekta:

Razvoj lokalne ekonomije – podrška lokalnim mikro, malim i srednjim preduzećima; razvoj zapošljivosti; stvaranje podsticajnog okruženja za pokretanje novih biznisa.

Inkluzija i različitost – podrška osetljivim i marginalizovanim grupama, u lokalnoj zajednici i u radnom okruženju.

Zdrava životna sredina – minimizacija negativnih uticaja na životnu sredinu, ulaganje u zaštitu životne sredine, podrška udruženim inicijativama u lokalnoj zajednici.

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link