UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Telekom Srbija

Osnovana 1997, Telekom Srbija danas zauzima vodeću poziciju na tržištu telekomunikacija u Srbiji i svojim korisnicima omogućava jedinstveno i integrisano korisničko iskustvo. Poslujući u Srbiji pod okriljem brenda mts, kompanija pruža usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, multimedijalnih servisa i interneta. Uvođenjem novih usluga, primenom najsavremenijih tehnologija i prilagođavanjem potrebama potrošača, kompanija nastoji da omogući globalnu povezanost i da stvaranjem uslova za izvanrednu komunikaciju obogati život ljudi. Korporativnu prednost kompanije čini konvergencija servisa u oblasti telekomunikacija koja podrazumeva objedinjavanje telekomunikacionih usluga. Kontinuiranim ulaganjem u dalji razvoj i modernizaciju telekomunikacione infrastrukture, mreže i usluga, kompanija je u mogućnosti da uspešno odgovori na sve izazove, zahteve i očekivanja korisnika.

Kao nacionalna kompanije, prisutna u svom krajevima zemlje, Telekom Srbija već dugi niz godina gradi veze sa zajednicom koje ne počivaju samo na telekomunikacionoj infrastrukturi. Mreža dobrih društvenih inicijativa koje pokrećemo i onih koje podržavamo, iz dana u dan jača odnos poverenja sa našim zaposlenima, akcionarima, partnerima i društvom u celini. Na ovaj način, planiranim društveno odgovornim aktivnostima, nastojimo da deo svog poslovnog uspeha podelimo sa zajednicom, doprinoseći tako stvaranju boljeg društva za sve njegove članove.

Utemeljivši svoje poslovanje na jasnim i zdravim ekonomskim i pravnim principima, kompanija teži sveobuhvatnom pristupu u domenu svog društveno odgovornog angažmana. Uz projekte koje  pokreće samostalno i u saradnji sa partnerima, a koji su usklađeni sa strateškim opredeljenjem, kompanija podržava i brojne filantropske aktivnosti usmerene ka incijativama sa kojima deli zajedničke vrednosti, ciljeve i viziju.

U fokusu društveno odgovornih aktivnosti Telekoma Srbija nalaze se mladi i obrazovanje, a ulaganjem u razvoj znanja i preduzetničkih veština kroz programe i konkurse koje vodimo, podstičemo nastajanje novih pokretača, nosilaca pozitivnih promena u društvu.

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link