UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Telenor

Telenor u Srbiji posluje od 2006. godine, a PPF grupa je krajem jula 2018. završila preuzimanje telekomunikacionih kompanija Telenora u Srbiji, Mađarskoj, Bugarskoj i Crnoj Gori.

PPF grupa investira u više segmenata tržišta kao što su finansijske usluge, telekomunikacije, bio-tehnologije, nekretnine i mašinstvo. Doseže od Evrope do Amerike i širom Azije, i poseduje osnovna sredstva čija vrednost iznosi više od 47 milijardi evra (stanje na dan 30. juna 2019. godine).

Na dan 30. juna 2019. godine, PPF grupa zapošljavala je skoro 160 000 ljudi globalno, dok su njene kompanije u Češkoj Republici zapošljavale skoro 15 000 ljudi.

Od dolaska Telenora na srpsko tržište kompanija nastoji da  bude odgovoran i pouzdan partner društva u kojem živi i radi preko hiljadu naših zaposlenih. Sve što radimo ima uticaja kako na njih, tako i na naše korisnike, partnere, okolinu i društvo u najširem smislu te reči.

Odgovorno poslovanje

Mobilne komunikacije doprinose društvenoj integraciji omogućavajući ljudima da ostanu u kontaktu gde god da se nalaze. Povezanost i pristup komunikacionim servisima jeste način da se pobede siromaštvo, nepismenost i loše zdravstveno stanje, kao i da se pomogne ljudima da poboljšaju svoje životne uslove.

Iz tog razloga Telenor nastoji da poveže što veći broj pojedinaca, grupa i zajednica.  Aktivni je učesnik rastuće digitalizacije društva, s ciljem da internet učini dostupnim svima. Više o društveno odgovornom poslovanju kompanije Telenor saznajte ovde.

Telenor fondacija

Kompanija Telenor osnovala je Telenor fondaciju u martu 2007. godine sa željom da pomogne u rešavanju određenih izazova sa kojima se suočava srpsko društvo. Iz tog razloga Fondacija inicira i podržava projekte koji nude delotvorna, održiva i razvojna rešenja na teritoriji cele Srbije.

Pažnja Telenor fondacije, usmerena je pre svega ka razvoju digitalnih rešenja u oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kulture i umetnosti, kao i zaštite životne sredine. Više o Telenor fondaciji saznajte ovde.

Izveštaji o održivosti

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link