Telenor

Od dolaska Telenora na srpsko tržište kompanija nastoji da  bude odgovoran i pouzdan partner društva u kojem živi i radi preko hiljadu naših zaposlenih. Sve što radimo ima uticaja kako na njih, tako i na naše korisnike, partnere, okolinu i društvo u najširem smislu te reči.

Odgovorno poslovanje

Mobilne komunikacije doprinose društvenoj integraciji omogućavajući ljudima da ostanu u kontaktu gde god da se nalaze. Povezanost i pristup komunikacionim servisima jeste način da se pobede siromaštvo, nepismenost i loše zdravstveno stanje, kao i da se pomogne ljudima da poboljšaju svoje životne uslove.

Iz tog razloga Telenor nastoji da poveže što veći broj pojedinaca, grupa i zajednica.  Već devet godina u Srbiji, Telenor je aktivni učesnik rastuće digitalizacije društva, s ciljem da internet učini dostupnim svima. Više o društveno odgovornom poslovanju kompanije Telenor saznajte ovde.

Telenor fondacija

Kompanija Telenor osnovala je Telenor fondaciju u martu 2007. godine sa žaljom da pomogne u rešavanju određenih izazova sa kojima se suočava srpsko društvo. Iz tog razloga Fondacija inicira i podržava projekte koji nude delotvorna, održiva i razvojna rešenja na teritoriji cele Srbije.

Pažnja Telenor fondacije, usmerena je pre svega ka razvoju digitalnih rešenja u oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kulture i umetnosti, kao i zaštite životne sredine. Više o Telenor fondaciji saznajte ovde.