UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

PODELITE SVOJE ZNANJE I ISKUSTVO, POMOZITE ORGANIZACIJAMA I SOCIJALNIM PREDUZEĆIMA DA POSTANU EFIKASNIJI I ODRŽIVIJI!   

Vaši ekspertiza, znanje i iskustvo kroz podršku organizacijama i socijalnim preduzećima mogu direktno doprineti stvaranju boljeg društva.


Zašto je bitna vaša podrška?
Organizacije civilnog društva zalažu se za rešavanje različitih društvenih pitanja i za podizanje svesti o temama od značaja za celo društvo. Iako imaju stručna znanja u oblastima kojima se bave, često im nedostaju poslovne veštine kako bi bile efikasnije, vidljivije i bolje zastupale javne interese. Socijalna preduzeća na održiv način doprinose rešavanju društvenih problema, jer ostvareni profit ulažu u rešavanje tih problema i/ili zapošljavanje pripadnika socijalno ugroženih i marginalizovanih grupa. Kroz učešče u programu imaćete priliku da se upoznate sa nekim od najinspirativnijih organizacija i socijalna preduzeća koji svakog dana rade na iniciranju pozitivnih promena u našoj zemlji i direktno doprinesete njihovom radu.

Kako možete da pomognete?
Održite predavanje za organizacije i socijalna preduzeća iz oblasti svoje ekspertize. Ukažite im na ključne tačke za unapređenje rada/poslovanja i inspirišite ih da implementiraju poslovne principe i taktike u svoje svakodnevne aktivnosti kako bi postali prefesionalniji i uspešniji u onome što rade.

Šta treba da znate?
Trajanje i sadržaj predavanja biće definisani u dogovoru sa svakim predavačem posebno. Sva potrebna logistika za održavanje predavanja je obezbeđena. Ukoliko to želi, Vaša kompanija može dodatno podržati program tako što će biti domaćin predavanja. Prilikom kreiranja sadržaja predavanja molimo vas da posebno obratite pažnju da specifičnosti rada organizacija i socijalnih preduzeća i da tamo gde je to moguće, uključite što više praktičnih primera. Neke od PREDLOGA za teme predavanja možete videti u nastavku ovog dokumenta. Predavanja će se realizovati tokom 2015. i 2016. godine.  


Kako da se prijavite?
Prijava predavača za učešće u programu traje do 15. aprila 2015. Nakon toga biće objavljen program Akademije. Formular za prijavu u online formi nalazi se na ovom linku, ali prijavu takođe možete izvrštiti popunjavanjem formulara na kraju ovog dokumenta i njegovim dostavljanjem na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Milicu Mišković (Forum za odgovorno poslovanje) putem mejla milica@smartkolketiv.org ili telefona: 060/6423819.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link