UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

UniCredit Banka – volonterska akcija uređivanja Obedske bare

Urednik 29/05/2024

Pobednici 7. Regionalnog app izazova posetili konferenciju u Barseloni

Urednik 15/04/2024

Treći Sustainability Talks: Inkluzivno zapošljavanje i podrška zapošljavanju osoba sa invaliditetom

Urednik 12/04/2024

„ESG Lideri“ – Konkurs za lidere u oblasti održivog poslovanja

Urednik 25/03/2024

POZIV ZA KONSULTANTE

POMOZITE ORGANIZACIJAMA I SOCIJALNIM PREDUZEĆIMA DA UNAPREDE SVOJ RAD!   

 

Zahvaljujući Vašoj ekspertizi, znanju i iskustvu, jedno socijalno preduzeće može ostvariti bolje rezultate, zaposliti više osoba iz ugroženih grupa i efikasnije rešavati društvene probleme.

 

Zašto je bitna vaša podrška?

Socijalna preduzeća ostvareni profit ulažu u rešavanje društvenih problema i/ili u zapošljavanje pripadnika socijalno ugroženih i marginalizovanih grupa. Ona tako na održiv način rešavaju društvene probleme i doprinose stvaranju boljeg društva. Kroz učešče u programu imaćete priliku da se upoznate sa nekim od najinspirativnijih socijalnih preduzeća koja svakog dana rade na iniciranju pozitivnih promena u našoj zemlji i da direktno doprinesete njihovom radu.
Kako možete da pomognete?
Socijalna preduzeća u našem programu imaju konkretne potrebe za stručnom podrškom kao što su  na primer: izrada biznis plana, izrada marketing plana, pravljenje kampanje za privlačenje sredstava od građana i od kompanija, brendiranje, lansiranje proizvoda, definisanje kanala prodaje, promocija i sl. Kao konsultant uložićete svoje vreme i veštine u razvoj i održivo poslovanje nekog socijalnog preduzeća, a rezultati koje socijalno preduzeće ostvari zahvaljujući vašoj podršci biće brzo vidljivi.


Šta treba da znate?
Ovaj vid volontiranja podrazumeva izdvajanje 2-4 sata mesečno tokom najmanje 6 meseci za rad sa socijalnim preduzećem prema zajednički definisanom planu aktivnosti. Spajanje konsultanata i socijalnih preduzeća vrši se na osnovu ekspertize volontera i konkretnih potreba socijalnih preduzeća. Program se realizuje tokom 2015. i 2016. godine.

Kako da se prijavite?
Formular za prijavu u online formi nalazi se na ovom linku. Prijavite se u bazu konsultanata!

Za sve dodatne informacije koje bi vam mogle zatrebati, možete kontaktirati Milicu Mišković (Forum za odgovorno poslovanje) putem mejla milica@smartkolektiv.org ili telefona: 060/6423819.  

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link