UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

VIRTUS nagrada za filantropiju: Dobročinstva koja prave razliku

Urednik 03/02/2023

Knjige kao novogodišnji poklon Telekoma Srbija

Urednik 13/01/2023

Yettel: Reciklirano 11t elektronskog i 3t papirnog otpada, a preko 60% korisnika prima e-račun

Urednik 28/12/2022

Srpska asocijacija menadžera: OTP banka je društveno odgovorna kompanija 2022. godine

Urednik 15/12/2022

POZIV ZA KONSULTANTE

POMOZITE ORGANIZACIJAMA I SOCIJALNIM PREDUZEĆIMA DA UNAPREDE SVOJ RAD!   

 

Zahvaljujući Vašoj ekspertizi, znanju i iskustvu, jedno socijalno preduzeće može ostvariti bolje rezultate, zaposliti više osoba iz ugroženih grupa i efikasnije rešavati društvene probleme.

 

Zašto je bitna vaša podrška?

Socijalna preduzeća ostvareni profit ulažu u rešavanje društvenih problema i/ili u zapošljavanje pripadnika socijalno ugroženih i marginalizovanih grupa. Ona tako na održiv način rešavaju društvene probleme i doprinose stvaranju boljeg društva. Kroz učešče u programu imaćete priliku da se upoznate sa nekim od najinspirativnijih socijalnih preduzeća koja svakog dana rade na iniciranju pozitivnih promena u našoj zemlji i da direktno doprinesete njihovom radu.
Kako možete da pomognete?
Socijalna preduzeća u našem programu imaju konkretne potrebe za stručnom podrškom kao što su  na primer: izrada biznis plana, izrada marketing plana, pravljenje kampanje za privlačenje sredstava od građana i od kompanija, brendiranje, lansiranje proizvoda, definisanje kanala prodaje, promocija i sl. Kao konsultant uložićete svoje vreme i veštine u razvoj i održivo poslovanje nekog socijalnog preduzeća, a rezultati koje socijalno preduzeće ostvari zahvaljujući vašoj podršci biće brzo vidljivi.


Šta treba da znate?
Ovaj vid volontiranja podrazumeva izdvajanje 2-4 sata mesečno tokom najmanje 6 meseci za rad sa socijalnim preduzećem prema zajednički definisanom planu aktivnosti. Spajanje konsultanata i socijalnih preduzeća vrši se na osnovu ekspertize volontera i konkretnih potreba socijalnih preduzeća. Program se realizuje tokom 2015. i 2016. godine.

Kako da se prijavite?
Formular za prijavu u online formi nalazi se na ovom linku. Prijavite se u bazu konsultanata!

Za sve dodatne informacije koje bi vam mogle zatrebati, možete kontaktirati Milicu Mišković (Forum za odgovorno poslovanje) putem mejla milica@smartkolektiv.org ili telefona: 060/6423819.  

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link