UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

 

 

Ukoliko želiš da se upoznaš sa društveno odgovornim poslovanjem i održivim razvojem, da čuješ iz prve ruke iskustva vodećih kompanija u Srbiji, ukoliko te interesuje svet biznisa, a istovremeno, stalo ti je do boljeg društva,
pozivamo te da se prijaviš
za učešće u novom programu Foruma za odgovorno poslovanje za mlade 
CSR PRAKSA

Program CSR prakse sastoji se od edukativnog dela i prilike da stečena znanja i veštine unaprediš kroz rad na praktičnim zadacima. Program je otvoren za studente završnih godina osnovnih studija, studente master studija, kao i diplomce u potrazi za prvim radnim iskustvom.

U programu učestvuju predavači i mentori iz članica Foruma za odgovorno poslovanje:


Kako program funkcioniše?

Ukoliko budeš jedan od izabranih 20 učesnika, u prvom delu programa, tokom mesec dana, imaćeš priliku da budeš deo jedinstvenog edukativnog programa koji predstavlja spoj teorijskih i praktičnih znanja. Predavanja i radionice držaće eksperti i praktičari, predstavnici kompanija članica Foruma.

Ohrabrivaćemo te da učiš, istražuješ i postavljaš pitanja tokom ciklusa predavanja, kao i da, na kraju, kroz projektni zadatak predstaviš svoja razmišljanja na izabranu temu. Svi učesnici koji uspešno završe edukativni deo, dobiće sertifikat o učešću.

Šta dalje?

Petoro izabranih kandidata dobiće priliku da stekne praktično iskustvo kroz uključivanje u aktuelne projekte Foruma za odgovorno poslovanje i/ili kompanija koje učestvuju u programu, u periodu od oktobra 2020. do marta 2021. Kandidati će biti izabrani nakon uspešno završenog edukativnog dela na osnovu završnog zadatka, interesovanja i motivacije.

Ukratko, tvoje učešće u ovom delu programa, predstavlja dodatnu priliku da:
stekneš praktično iskustvo radeći na projektima, uz simboličnu novčanu nadoknadu;
posvetiš se ličnom i profesionalnom razvoju uz dodeljenog mentora iz poslovnog sektora sa kojim ćeš održavati komunikaciju i sastajati se jednom mesečno;
komuniciraš i sarađuješ sa vodećim kompanijama, domaćim organizacijama i institucijama, kao i međunarodnim organizacijama.
Nakon uspešno realizovane prakse, dobija se potvrda. Prva generacija CSR praktikanata dobiće prostor da se predstavi i na godišnjem događaju Foruma za odgovorno poslovanje, konferenciji CSR forum.


Kako da se prijavim?
Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i motiviše te da se posvetiš sticanju novih znanja i iskustava, očekujemo tvoju prijavu. Prijavi se do 21.08.2020. putem LINKA>>>

Za prijavu je potrebno da odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, kao i da priložiš svoje CV i motivaciono pismo.
Za sve dodatne informacije, piši nam na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs
Za više informacija poseti naš sajt: www.odgovornoposlovanje.rs

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link