UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Deloitte

Deloitte pruža usluge revizije, poreskog, poslovnog, finansijskog i konsaltinga u upravljanju rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima pruža usluge visokog kvaliteta, obezbeđujući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 200.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere.

Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednicu u kojoj žive i posluju. Deloitte se vodi principom “to make an impact that matters” koji na najbolji način definiše naše poslovanje. Deloitte u Srbiji posluje skoro 25 godina i vrlo pažljivo prati i prepoznaje najveće probleme sa kojima se naša zajednica suočava, i u skladu sa tim, pomaže kroz brojne donacije siromašnim i ugroženim kategorijama stanovništva, kao i kroz saradnju sa različitim humanitarnim organizacijama i ustanovama.

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link