UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Deloitte Srbija: Putovanje Srbijom kroz vekove

1 min read
Podeli

Beograd, 21. februar 2017. – Povodom obležavanja dve i po decenije poslovanja u Srbiji, kompanija Deloitte  predstavila je internet prezentaciju „Putovanje Srbijom kroz vekove“.

Internet prezentacija je podeljena na pet poglavlja, hronološki poređanih od praistorije do savremenog doba. Iz svake epohe koja je obrađena, izabrani su lokaliteti i predmeti koji imaju izuzetan kulturno-istorijski značaj.

Pomoć pri kreiranju prezentacije kompaniji su pružili: Arheološki institut Beograd, Republički zavod za zaštitu spomenika kulture, Narodni muzej u Beogradu, Muzej Vojvodine, Muzejska jedinica u Odžacima i drugi stručnjaci.

“Od samog početka, vodili smo se principom da su uspešno poslovanje i društvena odgovornost nerazdvojivi procesi za svaku kompaniju, a ovaj poduhvat je još jedan vid naše aktivne podrške nacionalnom kulturnom identitetu i zajednici u okviru koje poslujemo. Prilikom kreiranja sajta koji je pred vama, želja nam je bila da, na jednom mestu, što obuhvatnije ilustrujemo bogato kulturno-istorijsko nasleđe Srbije, od najranijih vremena pa sve do savremenog doba.”  – istakao je Miloš Macura
Regionalni direktor za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Republiku Srpsku
Deloitte.

Izvor: srbijomkrozvekove.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link