UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Izabrani kandidati za “Blic preduzetnika 2015”

1 min read
Podeli

Beograd, 28. mart 2016. – Devetu godinu zaredom, dnevni list “Blic” izabraće najboljeg preduzetnika. Partner akcije Sosijete ženeral banka sa 20.000 evra novčano će nagraditi “Blic preduzetnika 2015”.

Za sada je odabrano 10 najuspešnijih preduzetnika u Srbiji u 2015. godini od 400 kandidata. Čitaocima „Blica“ će tokom akcije biti predstavljeno 10 najboljih preduzeća koja su se po oceni stručnog žirija našla u užem izboru za dodeljivanje nagrade. Dodatnim anketiranjem, žiri će nastaviti selekciju kandidata, sve do izbora najboljeg preduzetnika za 2015. godinu.

Stručni žiri se pri izboru rukovodi profitabilnošću, produktivnošću i likvidnošću postignutim tokom prethodne poslovne godine, kao i izvoznim rezultatima i potencijalima u 2015, brojem novozaposlenih radnika, tehnološkiim inovacijama, orijentacijom ka zaštiti okoline, doprinosom lokalnoj zajednici.

Redosled predstavljanja nije odraz rangiranja i sve firme će do završetka predstavljanja ravnopravno konkurisati za najboljeg preduzetnika.Najbolji će biti izabran u naredne dve nedelje.

Cilj akcije „Blic preduzetnik” je promovisanje, jačanje i podrška preduzetničkom duhu u Srbiji.

Izvor: blic.rs 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link