UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Kompanija Saga nova članica Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 30. avgust 2017. – Forum za odgovorno poslovanje dobio je novu članicu, kompaniju Saga. Kompanija je osnovana 1989. godine, a njeno širenje van granica bivše Jugoslavije (Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija) obezbeđeno je ulaskom u strateško partnerstvo sa New Frontier Group, grupacijom ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi i danas posluje u 26 država širom sveta.

Principe društveno odgovornog poslovanja uvrštavaju u sve segmente svoga poslovanja prema oblastima: Ulaganje u razvoj zaposlenih; Zaštita životne sredine; Podrška lokalnoj zajednici; Tržište.

Ulaganje u razvoj zaposlenih realizuje se kroz edukacije, konferencije i interne radionice na kojima se podstiče razmena znanja među zaposlenima. Saga upravlja ambalažom i ambalažnim otpadom, reciklira elektronski otpad, a za svoje sedište izabrala je zgradu koja poseduje sertifikate o energetskoj efikasnosti. Kompanija svojim korisnicima preporučuje najsavremeniju IT opremu, usklađenu sa evropskim direktivama za uštedu energije, bezbednost i ekologiju.

Uz brojna partnerstva u lokalnoj zajednici Saga je podržala različite humanitarne akcije, sportska i kulturna društva i pruža veliku podršku obrazovanju (Otvaranje Istraživačko razvojnog centra na FON-u, pomoć u organizaciji Konferencije Studenata Ekonomije, Pokretanje prvog ICT Huba u Novom Sadu).

Tagovi:
DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link