UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Majk Mišel novi generalni direktor kompanija Telenor Srbija

1 min read
Podeli

Beograd, 24. avgust 2018. – Diplomirani ekonomista Majk Mišel (Mike Michel) imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Srbiji, koji je deo PPF grupe, a na dužnost će stupiti najkasnije 1. oktobra 2018, saopštila je ova kompanija.

Ladislav Bartoniček, akcionar PPF grupe odgovoran za oblast telekomunikacija, izjavio je da Majk Mišel donosi više od dvadeset godina iskustva u globalnim telekomunikacionim kompanijama, radeći u regionu, Severnoj Americi i Aziji.

Kako je navedeno, Majk Mišel je radio na različitim rukovodećim pozicijama u Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj, i bio vršilac dužnosti generalnog direktora u kompanijama u regionu. Iskustvo je sticao u Kanadi, Norveškoj i donedavno u Bangladešu. Diplomirao je ekonomiju na kanadskom univerzitetu Sajmon Frejzer.

Podsetimo, norveška Telenor grupa, potpisala je u martu 2018. ugovor o prodaji svojih mobilnih operacija u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji češkoj PPF grupi za 2,8 mlrd EUR, a transakcija je okončana krajem jula.

Izvor: eKapija.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link