UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Održana uskršnja humanitarna izložba u Telenoru

1 min read
Podeli

Beograd, 22. april 2019. – Veliki broj zaposlenih u Telenoru prisustvovalo je uskršnjoj humanitarnoj izložbi štićenika „Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju“ održanoj juče u prostorijama kompanije. Izložba je bila prodajnog karaktera  i sav prikupljen novac biće upotrebljen za kupovinu novih materijala za radionice centra.

Izloženi radovi i  rukotvorine dece i mladih iz Centra nastale su tokom radno-okupacione terapije, koja je pored socijalizacije jedan od najvažnijih delova njihovog tretmana.Ta terapija ostvaruje se kroz kreativne radionice na kojima oni slikaju i prave mala umetnička dela od recikliranog materijala. Takođe, oni učestvuju i u samom izboru i kupovini materijala, što predstavlja priliku da izađu u šetnju, usvoje socijalne navike i spoznaju koncept upotrebe novca.

Telenor već deset godina za redom organizuje humanitarne izložbe ove vrste u svojim prostorijama, a odziv zaposlenih koji žele da da budu tu za one kojima je pomoć najpotrebnija, je svake godine veliki. Na ovoj izložbi prikupljeno je 58 000 dinara.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link