UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Konkurs: Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem

1 min read
Podeli

Beograd, 10. februar 2016. –  Telenor fondacija otvorila je konkurs “Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem” za podršku projektima unapređivanja društva uz pomoć digitalnih tehnologija. Prijavite projekte koji prevazilaze društvene izazove implementacijom ili korišćenjem digitalnih tehnologija.

Tema otvorenog poziva na prvom ovogodišnjem konkursu glasi „Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem“ i temelji se na strateškoj ambiciji Telenora – „Internet za sve“.

Cilj konkursa je podrška projektima sa fokusom na razvoj delotvornih i održivih digitalnih rešenja u oblastima obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kulture i umetnosti, kao i zaštite životne sredine; promovisanje pozitivnih strana interneta usmereno na jačanje osećaja sigurnosti u digitalnom okruženju, pre svega edukacijom i jačanjem kapaciteta mladih, njihovih roditelja i nastavnika.

Rok za podnošenje prijava je 1. mart 2016.
Više informacija o konkursu i obrazac za prijavljivanje možete pronaći na: telenor.rs

 

Telenor fondacija pomaže razvoj srpskog društva i društvenu integraciju obezbeđujući što većem broju ljudi pristup komunikacijskim uslugama, podržavajući i inicirajući kreiranje digitalnih rešenja koji za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i omogućavanje razvoj potencijala srpskog društva. Delovanje Telenor fondacije usmereno je na sledeće oblasti: obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost, kao i zaštita životne sredine. Ciljevi Telenor fondacije promovišu pozitivne strane interneta i set normi koje regulišu  ponašanje u digitalnom okruženju i utiču na smanjenje digitalnog nasilja.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link