UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Inkluzija Održivi razvoj Vesti

CSR&ESG forum 12. decembra u Beogradu

1 min read
Podeli

Najznačajniji godišnji događaj Foruma za odgovorno poslovanje CSR&ESG FORUM održaće se 12. decembra pod sloganom Diversity of perspectives. 

Plenarna sesija konferencije biće fokusirana se na temu različitosti i inkluzije, a novitet ove godine biće dodela Nagrade za najinkluzivnijeg poslodavca. Konkurs za prijavljivanje kompanija za ovu nagradu je trenutno u toku, a više informacija o uslovima učešća je dostupno na našem vebsajtu.  

I ove godine, Forum za odgovorno poslovanje dodeliće na konferenciji priznanja „Šampioni održivosti”. Priznanja će biti dodeljena projektima kompanija koji na direktan način doprinose ostvarenju ciljeva Agende održivog razvoja.  

Posebna pažnja na konferenciji biće posvećena trendovima u održivom razvoju i multisektorskim perspektivama. Tokom 10 paralelnih okruglih stolova učesnici će se detaljno baviti ovim temama i razmenjivati dragocena iskustva i uvide.  

Ovogodišnja konferencija “CSR&ESG Forum – Diversity of perspectives” realizuje se uz podršku projekta „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Ostali partneri na projektu su Caritas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije.     

Konferencija je dodatno podržana od strane platforme ,,Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Prijatelji konferencije su Ahold Delhaize Serbia i Elixir Group. ESG Pokrovitelj konferencije je Erste banka Novi Sad. 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link