UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Predavanje Medijska komunikacija i odnosi s medijima

2 min read
Podeli

Beograd, 18. novembar 2015. – Otvoren je poziv za neprofitne organizacije i socijalna preduzeća za prijave za učešće na predavanju Medijska komunikacija i odnosi s medijimakoje će se održati 30. novembra sa početkom u 15:00h u prostorijama Smart kolektiva (Svetozara Markovića 42a).

Predavanje se održava u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima. Trening će održati Dragana Roter, samostalni konsultant za komunikaciju i marketing.  

Kakve vesti mediji žele? Nije istina da je samo loša vest dobra vest. Ako vaša informacija donosi neku novu vrednost, ako ste autentični, kreativni i inovativni – mediji će biti zainteresovani za ono što imate da kažete. Novinari žive od informacija, vi ste ekspert u svojoj oblasti, kako da zajedno profitirate u ovom odnosu? Nova znanja ćemo upotrebiti u pisanju vesti ili saopštenja o aktivnosti kojom se upravo bavite, a zatim ćemo mapirati medije koji bi mogli da budu zainteresovani da ih objave. Pošto u eri društvenih medija svako od nas može da bude medij, podstaći ćemo vas da rečju i slikom svakodnevno pričate o svojim kolegama, partnerim i akcijama  kako biste aktivno doprineli željenom pozicioniranju i pozitivnoj reputaciji svoje organizacije. Upoznaćete se i sa jednostavnim planom strateške komunikacije i kako da pratite i merite uspeh PR aktivnosti.

 Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rezervišite svoje mesto!

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite poziv za predavanje i prijavni formular.

Popunjeni prijavni formular za učešće na predavanju potrebno je dostaviti do 26. novembra 2015. na adresu: dejana.dodik@smartkolektiv.org

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link