UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Otvoren centar za školovanje u inostranstvu

2 min read
Podeli

Beograd, 26. septembar 2019. – Statistike pokazuju da svake godine sve veći broj učenika i studenata učestvuje u studentskoj mobilnosti na svetskom nivou, pa tako ni Srbija ne zaostaje za svetskim trendovima. Sa porastom studentske mobilnosti raste i broj univerziteta i škola koje teže da privuku internacionalne studente i otvaraju brojne programe na engleskom jeziku, tako da samim tim rastu i opcije koje se pružaju studentima.

Ovo su odlične vesti za sve koji žele da svoje obrazovanje nastave u inostranstvu, ali se postavlja pitanje – kako odabrati najbolju i najpovoljniju opciju za sebe?

Rešenje postoji u vidu ​centra za školovanje u inostranstvu​ gde možete pronaći pravu opciju za sebe bilo da želite da upišete dete u srednju školu, fakultet ili školu jezika u inostranstvu.

Ino Edukacija​ je prvi licencirani centar za školovanje u inostranstvu sa kancelarijama u Beogradu i Tivtu koji aktivno pomaže učenicima srednjih škola i studentima prilikom odabira i upisa na srednje škole i univerzitete u inostranstvu. Ovaj centar čini proveren tim stručnjaka koji se studentskom mobilnošću bave 10 godina i koji su i sami prošli kroz obrazovni sistem u inostranstvu i stekli iskustvo i kredibilitet na osnovu koga posluju sa preko 100 univerziteta, srednjih škola i škola jezika iz celog sveta. O radu i kvalitetu ovog centra za školovanje svedoče brojna pozitivna iskustva studenata koji su se uz njihovu pomoć upisali na željene škole i univerzitete.

Opcije su brojne, uslovi variraju od univerziteta do univerziteta, kao i kvalitet programa. To što je neko pronašao idealan program za sebe na jednom univerzitetu, ne znači da je to najbolja opcija za vas!

Da bi vam omogućili da se informišete besplatno, na vreme i iz prve ruke, Ino Edukacija predstavlja svoj ​Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu – Study Abroad. Fair​, na kom će preko 50 univerziteta i škola predstaviti svoje programe zainteresovanim studentima.

Sajam se održava 26. oktobra u hotelu Hilton u Beogradu i 27. oktobra u hotelu Sheraton u Novom Sadu od 12h do 18h. Kao što smo napomenuli, ulaz je besplatan, potrebno je da se registrujete​, zabeležite datume i ne propustite jedinstvenu priliku da upoznate predstavnike univerziteta i dođete do informacija iz prve ruke!

Za dodatne informacije kontaktirajte Ino tim na marketing@inoedukacija.com

Izvor: BIZlife

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link