UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija

Grad Beograd i PKS pokrenuli humanitarnu akciju

1 min read
Podeli

Beograd, 21. mart 2020. – Grad Beograd i Privredna komora Srbije pozvali su kompanije da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima pandemijom virusa COVID19.

“Republika Srbija i njeni građani ovih dana suočavaju se sa jednim od najvećih izazova u poslednjih nekoliko decenija i osim samodiscipline, slušanja saveta lekara, savesnosti i odgovornosti pojedinaca, od velike pomoći u ovom trenutku mogu da budu kompanije, privrednici, proizvođači“, navode Marko Čadež, predsednik PKS, i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

„Svaki vaš doprinos, kako u novcu tako i proizvodima, biće velika pomoć onima kojima je najpotrebnija“, poručili su oni u pozivu za prikupljanje humanitarne pomoći u akciji pokrenutoj na inicijativu Grada Beograda.

Lokalnim samoupravama koje se pridruže ovoj akciji, biće na raspolaganju regionalne privredne komore komorskog sistema Srbije svim svojim kapacitetima, navodi se u saopštenju PKS.

Za novčane donacije kontakt je Direktorat za finansije i administraciju PKS, Tatjana Radičević, e-mail: tatjana.radicevic@pks.rs, račun AIK banke: 105-3505-87.

Za donacije u robi, sredstava za higijenu i prehrambenih proizvoda, kontakt je Aleksandar Kemiveš, savetnik predsednika PKS, e-mail: aleksandar.kemives@pks.rs.

Tagovi:
DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link