ManpowerGroup Srbija

ManpowerGroup brine o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Poštuje ljude kao pojedince, veruje im, podržava i omogućava im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom sveta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. ManpowerGroup Srbija je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada je ušla na tržište, razvila je svoju ekspertizu na najvišem mogućem nivou. ManpowerGroup pomaže kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost.

Već sedam godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena za najetičniju kompaniju u svetu od strane Ethisphere Instituta. ManpowerGroup je visoko rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.

Programi kompanije ManpowerGroup vođeni su jasnom svrhom, zasnovanom na sedamdesetogodišnjem nasleđu – da uspešno i održivo poslovanje ima snagu da promeni svet.

Principi i prakse društvene odgovornosti fokus stavljaju na svet rada i služi kao most za zapošljavanje velikog broja ljudi uz pružanje jednakih mogućnosti svima. Znanje i inovacija su vrednosti koje ManpowerGroup vidi kao ključne za uspeh, a oni se nalaze upravo u svim ljudima.