UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

ManpowerGroup Srbija

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom sveta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. ManpowerGroup Srbija, sa sedištem u Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 11G, je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. ManpowerGroup pomaže kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Već nekoliko godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena od strane prestižnog Ethisphere Instituta za najetičniju kompaniju na svetu. ManpowerGroup je visoko rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.

ManpowerGroup brine o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Poštuje ljude kao pojedince, veruje im, podržava i omogućava im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.

Programi kompanije ManpowerGroup vođeni su jasnom svrhom, zasnovanom na sedamdesetogodišnjem nasleđu – da uspešno i održivo poslovanje ima snagu da promeni svet.

ManpowerGroup, kao lider u posredovanju u zapošljavanju, svoje aktivnosti usmerava prvenstveno na ljude. Sa jedne strane se trudimo da podržimo pojedinca i/ili humanitarnu organizaciju kojoj je pomoć najpotrebnija, dok sa druge pokušavamo da svojim znanjem, iskustvom, ekspertizom i donacijama podržimo omladinsku populaciju – srednjoškolce i studente – kojima je ovakav vid pomoći neophodan kako bi sutra bili konkurentni na tržištu rada.

Principi i prakse naše društvene odgovornosti fokus stavljaju na svet rada, mi služimo kao most za zapošljavanje velikog broja ljudi uz pružanje jednakih mogućnosti svima. Znanje i inovacija su vrednosti koje vidimo kao ključne za uspeh, a one se nalaze upravo u svim ljudima.

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link