UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

ManpowerGroup Srbija nova članica Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 31. januar 2018. – Kompanija ManpowerGroup Srbija pridružila se mreži članica Foruma za odgovorno poslovanje.

ManpowerGroup je multinacionalna kompanija poreklom iz SAD-a, sa sedištem u Milvokiju, država Viskonsin. Preko 65 godina, ova kompanija predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost.

Već sedam godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena za najetičniju kompaniju u svetu od strane Ethisphere Instituta, visoko je rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.

Principe i prakse društveno odgovornog poslovanja kompanija uvrštava u sve segmente svoga poslovanja kroz ulaganje u programe usmerene na razvoj svojih zaposlenih, zaštite životne sredine i podršku lokalnoj zajednici.

Više informacija o kompaniji možete pogledati na ovoj stranici.

Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Forum predstavlja platformu koja povezuje lidere iz poslovnog sveta s predstavnicima drugih delova društva, podstičući time međusektorski dijalog, saradnju i razmenu dobrih iskustava.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link