UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Bambi dobitnik nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 1. april 2015. – Kompanija Bambi dobitnik je ovogodišnje “Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2014. godini” koju dodeljuje Privredna komora Srbije (PKS). Ovim prestižnim priznanjem kompanija Bambi je još jednom potvrdila da je jedna od kompanija koje su na najbolji način integrisale društveno odgovorno poslovanje u svoje primarne delatnosti.

Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi je tom prilikom istakao da ova prestižna nagrada predstavlja obavezu da se nastavi dalje kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje i pozvao sve ostale velike kompanije, ali i mala i srednja preduzeća da se u svojim poslovnim strategijama pridržavaju društveno odgovornog poslovanja, jer pored toga što je to dobro za biznis organizacije, dobro je i za čitavu zajednicu.

Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje, koje Privredna Komora Srbije po peti put dodeljuje, su dodeljene privrednim društvima koja su posle šestomesečnog procesa animacije, prijavljivanja, obrade podataka i evaluacije, pokazala najbolje rezultate u ovoj oblasti.

Preuzeto sa bambi.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link