UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Coca-Cola HBC Srbija organizovala Dan održivosti za svoje dobavljače

1 min read
Podeli

Beograd, 25. septembar 2017. – Prošlog petka, u Learning centru kompanije Coca-Cola HBC Srbija, organizovan je Dan održivosti koji je ova kompanija realizovala za svoje dobavljače. Cilj je bio upoznati učesnike sa CSR aktivnostima kompanije, aktuelnim trendovima u ovoj oblasti, ali i zajedno sa predstavnicima Coca-Cole HBC Srbija doći do ideja za zajedničke CSR inicijative.

Neven Marinović, izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje, govorio je o stanju CSR-a u Srbiji, odnosno o tržišnom i zakonskom okruženju koje vlada u ovoj oblasti. Istakao je činjenicu da se društveno odgovorne kompanije suočavaju sa brojnim zakonskim i drugim preprekama, te da je zajedničko udruživanje u organizacije poput Foruma za odgovorno poslovanje trenutno jedini put za razvoj CSR-a.

Pred kraj dana, realizovana je radionica za predstavnike komapnije i dobavljače, koju su vodili predstavnici Smart Kolektiva. Tokom radionice, učesnici su razgovarali o dosadašnjim iskustvima, izazovima i prilikama koje vide u oblasti CSR-a, iznosili ideje o zajedničkim inicijativama koje bi mogle biti realizovane u narednom periodu i prezentovali ih u završnom delu radionice.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link