UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Coca-Cola HBC Srbija vas poziva da se prijavite za učešće u programu ’Stižemo sa juga’!

2 min read
Podeli

Beograd, 06. jun 2019. – Kompanija Coca-Cola HBC Srbija pokreće novi program ’Stižemo sa juga’,koji ima za cilj da prepozna i osnaži mala preduzeća – proizvođače hrane sa juga Srbije, kao i da im pruži priliku da direktno promovišu svoje proizvode.

Deset odabranih preduzeća će dobiti priliku da direktno promoviše i prodaje svoje proizvode na inovativan način u više od deset gradova u Srbiji tokom leta i jeseni 2019, kao i kroz online kanale. Paralelno sa kampanjom, pet preduzeća će dobiti i podršku u jačanju svojih kapaciteta kroz razvojni program u trajanju od 4 meseca. Osmišljen i vođen u partnerstvu sa Smart kolektivom, u programu će učestvovati i menadžeri kompanije Coca-Cola HBC Srbija kao mentori u oblastima marketinga, prodaje, tehnologije, finansija i drugim oblastima u skladu sa procenjenim potrebama preduzeća. Realizaciju programa podržava Privredna komora Srbije.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM

Program Stižemo sa juga je namenjen malim i srednjim preduzećima iz južne Srbije, koja posluju minimum dve godine i koja se bave proizvodnjom hrane.

Za učešće u programu mogu da se prijave preduzeća koja zadovoljavaju sledeće osnovne kriterijume:
– Inovativni i kvalitetni prehrambeni proizvodi;
– Proizvodi imaju deklaraciju i specifikaciju proizvoda prema pravilniku;
– Proizvodi imaju potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti i HACCP;
– Proizvodi koji ne zahtevaju poseban temperaturni režim; Preduzeća koja su registrovana južno od Beograda;
– Preduzeća koja su registrovana u Srbiji i koja su u privatnom vlasništvu;
– Preduzeća koja poseduju lager proizvoda za prodaju tokom leta i jeseni 2019.

Prilikom odabira, prednost će imati preduzeća koja imaju neke od dodatnih karakteristika:
– Proizvode napravljene od lokalnih sirovina;
– Inovativan pristup tradicionalnim receptima i srpskim proizvodima;
– Kapacitet za dalji razvoj i širenje;
– Pozitivan uticaj na širu zajednicu – kupuju sirovine od lokalnih malih poljoprivrednika, ekonomski osnažuju mlade i druge teže zapošljive grupe i/ili brinu o životnoj sredini;
– Sertifikati: organska proizvodnja, ISO22000 i drugi.

Rok za podnošenje prijava je 22.jun 2019. u 23.59h.
Prijavljivanje se vrši putem 
LINKa.

Za više informacija o programu i prijavi za učešće u programu, možete da nas kontaktirate putem mejl adrese office@smartkolektiv.org.

USLOVI UČEŠĆA I ODABIR PREDUZEĆA

Program je namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima iz Srbije koja posluju minimum dve godine i koja imaju inovativne proizvode i bave se proizvodnjom hrane.

Prijave se podnose putem onlajn forme koja će biti otvorena do 22.juna u 23.59. Podnosioci prijava su obavezni da pruže odgovore na sva pitanja. Ukoliko preduzeća nemaju onlajn prezentaciju proizvoda i preduzeća, potrebno je da kontaktiraju administratore konkursa i dostave fotografije proizvoda na email office@smartkolektiv.org. Predstavnici programa mogu tokom procesa selekcije tražiti dodatne informacije ili dokumenta preduzećima.

Sve pristigle prijave biće ocenjene od strane žirija koji čine predstavnici Smart kolektiva i Coca-HBC Srbija. Prilikom razmatranja prijava, u obzir će biti uzete prijave dostavljene u predviđenom roku, sa potpunim informacijama i prijave koje zadovoljavaju osnovne kriterijume. Žiri će dodatno vrednovati preduzeća koja ispunjavaju neke od dodatnih karakteristika.

Preduzeća koja uđu u uži izbor biće kontaktirana od strane Smart kolektiva kako bi se obavio dodatan intervju i prikupile potrebne informacije. Selektovana preduzeća bića obaveštena o učešću u programu do 5.jula.

Predviđeni period za realizaciju aktivnosti je jun-septembar 2019.godine.

Za više informacija o programu i prijavi za učešče u programu, možete da nas kontaktirate putem office@smartkolektiv.org.

Izvor: smartkolektiv.org

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link