UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Coke Summership program praksi za mlade

1 min read
Podeli

Beograd, 16. mart 2018. – Coca-Cola HBC Srbija, poziva studente treće i četvrte godine, diplomce, apsolvente i studente master programa da se prijave na Coke Summership program.

Coke Summership je program letnje prakse za studente, koji se održava već šest godinu za redom, u periodu od 06. jula do 17. avgusta 2018. godine. Ovaj program pruža priliku studentima da se tokom šest nedelja, uz stručnu mentorsku podršku,  usavršavaju i steknu iskustva na realnom projektu koji se realizuje u kompaniji.

Pored četiri dana provedenih u kompaniji, jedan dan je rezervisan za treninge i obuke koji pomažu mladima da razviju ključne veštine za dalji razvoj. Oni koji budu ušli u program, dobiće sertifikat i ući u bazu podataka za zaposlenje kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Na Coce Summership programu je do sada učestvovalo preko 120 mladih, a više od njih 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Prijave traju od 12. marta do 09. aprila. Za više informacija  o programu i načinu prijavljivanja posetite sajt Coke Summership.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link