UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

CRH Srbija: Partnerstvo za budućnost 2016

1 min read
Podeli

Paraćin, 12. decembar 2016. – Osmu godinu za redom CRH Srbija organizuje projekat ,,Partnerstvo za budućnost” i tom prilikom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana da pošalju svoje idejne projekte za učestvovanje na projektu.

Konkurs je otvoren od 1. decembra 2016. godine do 31. januara 2017. godine. Kao i ranijih godina konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

Ukupan fond za nagrade iznosi 30.000 evra, a nagradu će dobiti 10 projekata, svaki pojedinačno do 3.000 evra.

Rezultati konkursa biće objavljeni 28. februara 2017. godine na sajtu CRH Srbije: www.crhserbia.com, kao i u nedeljnicima „Bilten” i ’’Novi Put’’.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće žiri, koji će pri izboru voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su: održivi razvoj, obrazovanje i promovisanje kulture i sporta.

Najljubaznije vas molimo da u ovom roku svoje prijave pošaljete na e-mail adresu marinela.radovanovic@rs.crh.com, ili poštom na adresu: ,,Partnerstvo za budućnost”, CRH (Srbija) d.o.o., 35254 Popovac.

Molimo vas da detaljno popunite Obrazac za prijavu, jer se nepotpune i neblagovremeno poslate prijave neće razmatrati.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link