UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Filantropija Vesti

Delhaize donacija volonterima

1 min read
Podeli

Beograd 21. avgust 2019. – Zaposleni iz nekoliko odeljenja su u Maxi supermarketu Alonso pripremali voćne paketekoji su potom dostavljeni u humanitarne organizacije. Povodom Svetskog dana humanitarnih radnika koji se svake godine obeležava sa ciljem skretanja pažnje na rad volontera, kompanija Delhaize Serbia odlučila je da obraduje one koji su svakog dana nesebično na usluzi velikom broju ljudi.

Tim povodom zaposleni iz nekoliko odeljenja su u Maxi supermarketu Alonso pripremali voćne pakete koji su potom dostavljeni u humanitarne organizacije.

U ovim zdravim paketima uživali su volonteri “Zvončice”, “Nurdora” i “Crvenog krsta Beograd”, a organizacijama smo dodelili i zahvalnice za njihov doprinos i svakodnevnu podršku koju pružaju ljudima u nevolji, poručili su iz kompanije.

Julija Kotal Jević iz “Crvenog krsta Beograd”, primajući zahvalnicu, istakla je koliko im znači podrška korporacija, ali i da se ovakvoj akciji nisu nadali.

Verujem da ovakve akcije veoma znače našim volonterima. Svaki znak pažnje je uvek dobrodošao i oni su toga najbolje svesni, a kada ga pružate upravo onima koji se nesebično daju to ima posebnu vrednost, istakla je ona.

Izvor: instore.rs

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link