UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice FOP aktuelnosti Nelt Co Održivi razvoj Vesti

DOMAĆA KOMPANIJA NELT CO U FORUMU ZA ODGOVORNO POSLOVANJE

2 min read
Podeli

Beograd, 31. maj 2021. – Kompanija Nelt Co. postala je članica Foruma za odgovorno poslovanje, nakon jednoglasne odluke postojećih članica ove mreže.

Nelt je jedan od najuspešnijih domaćih poslovnih sistema na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda. Deo je Nelt Grupe, internacionalne grupacije koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija, na 11 tržišta u Evropi i Africi.  Tokom 30-ogodišnjeg poslovanja Nelt je postigao velike poslovne uspehe koji su rezultat kontinuiranog rada na unapređenju usluga, uvođenja novih tehnologija, investiranja u edukaciju i razvoj zaposlenih. Svoje mesto u Forumu, ova kompanija je zaslužila zbog svog poslovanja koje teži stvaranju boljeg okruženja za partnere, zaposlene i širu društvenu zajednicu. 

Iz kompanije Nelt ističu da su briga o ljudima, dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost i pobednički mentalitet vrednosti na kojima se zasnivaju odnosi među zaposlenima, sa kupcima, partnerima, prema kompaniji. U fokusu društveno odgovornih aktivnosti Nelta-a su i ulaganja u obrazovne projekte i ostvarivanje saradnje sa obrazovnim institucijama. Kroz komunikaciju sa mladima i praksu, kompanija teži podsticanju razvoja njihovih veština i kreativnih potencijala.

Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz svoje angažovanje doprinose razvoju društva. Forum za odgovorno poslovanje osnažuje kompanije da posluju održivo i odgovorno, uključuje mlade i studente u edukativne programe, podržava razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i korporativne filantropije koja je u skladu sa potrebama zajednice. Mreži društveno odgovornih kompanija, pridružile su se još 4 kompanije Bosis, PepsiCo West Balkans, Nestlé Adriatic S i Belgrade Airport.

Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1 Srbija, Atlantic Grupa, B92, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, Coca-Cola HBC Srbija, Deloitte, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct media, Elixir Group, Erste bank Srbija, Eurobank, Gecić Law, IKEA Serbia, LIDL Srbija, ManpowerGroup Srbija, Moravacem, Nelt Co., Nestlé Adriatic S, NIN, Nordeus, OTP Banka Srbija, PepsiCo Zapadni Balkan, Represent communications; Telekom Srbija, Telenor Srbija, Titan Cementara Kosjerić, UniCredit Banka, Victoria Group.

Fotografija: Nelt promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link