UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Generator. Konkurs za preduzetničke inovacije!

2 min read
Podeli

Beograd, 18. septembar 2017. – Povodom 40 godina postojanja u Srbiji, Societe Generale banka uz podrsku partnera, raspisuje konkurs Generator koji nagradjuje i podržava 40 najboljih inovacija u biznisu bez obzira na delatnost.

Ukoliko imaš ideju za projekat koji je inovativan, autentičan i original, izvodljiv i održiv sa potencijalnom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja, prijavi se na: generator.rs

Kroz četiri faze takmičenja, žiri će napraviti selekciju od 10 inovacija, koje će dobiti priliku da na finalnom događaju, pred medijima, preduzetnicim i invstitorima, javno prezentuju svoje ideje. Nakon prezentacija, žiri će proglasiti dobitnika nagrade od million dinara, kao i dobitnika ostalih nagrada.

Pravo učešća na konkursu „Generator“, koji će biti otvoren za prijave do 10. oktobra, imaju svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Prijave se obavljaju putem onlajn formulara na sajtu generator.rs, a za jednog učesnika dozvoljena je jedna prijava.

Nakon isteka roka za prijavu biće izabrano 40 najboljih inovacija koje će biti predstavljene na sajtu i promovisane, dok će i javnost moći da glasa za najbolji projekat koji će osvojiti nagradu publike. U finalni izbor ući će 10 projekata koji će svoje ideje prezentovati pred žirijem i učestvovati u trci za glavnu nagradu. Glavnu nagradu, u iznosu milion dinara, obezbeđuje Sosijete ženeral banka, nagrada publike iznosiće 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu.

„Generator“ je prilika da učesnici prijave projekte koji su prvenstveno inovativni, autentični i originalni, predstavljaju nov način poslovanja, novi proizvod ili uslugu, odnosno donose vrednost krajnjim korisnicima. Projekat, koji će ocenjivati stručni žiri, trebalo bi da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa i sredstava ali i održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja.

Partneri Sosijete ženeral banke na projektu „Generator“ su Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, internet oglasni portal KupujemProdajem i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub.

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link