UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Generator 2.0: Vi ste izglasali! Farma Carpe Diem osvojila je digitalnu transformaciju

2 min read
Podeli

Beograd, 05. april 2019. – Farma Carpe Diem iz Krušedola, polufinalista velikog nagradnog konkursa Generator 2.0, direktno je osvojila digitalnu transformaciju zahvaljujući javnim glasovima publike. U okviru glasanja na sajtu generator.rs, koje je trajalo od 25. marta i zatvoreno je danas u 12 časova, Carpe Diem osvojio je najviše glasova publike.

Po završetku javnog glasanja na sajtu generator.rs, za preostale dve digitalne transformacije boriće se još 10 finalista koji prođu u sledeću fazu takmičenja.

Nagrada na konkursu Generator 2.0, koji je pokrenula Societe Generale banka Srbija sa brojnim partnerima, uključuje konsultantsku podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja korišćenjem digitalnih tehnologija.

Digitalna transformacija će obuhvatiti celokupnu analizu postojećeg stanja poslovanja i preporuke sa akcionim planom, implementaciju jedne od predloženih preporuka u vrednosti do 5.000 evra, kao i marketinški preobražaj i medijsku kampanju.

Farma Carpe Diem, prvi od ukupno predviđena tri dobitnika digitalne transformacije, vlasnici su mlekare i farme sa oko 250 koza, a zahvaljujući otkupu i sa drugih farmi, dnevno prerađuju i do 1.000 litara kozjeg i ovčijeg mleka praveći jogurt, kiselo mleko, sireve, surutku.

Supružnici Jelena Marić, pejzažni arhitekta i pravnik Aleksandar Stepanić, vlasnici i osnivači ovog porodičnog biznisa, prijavili su se sa željom da pronađu nove partnere za svoj biznis i da, koristeći onlajn platformu, zajedno sa potrošačima nastave da unapređuju i inoviraju svoj brend Carpe diem.

– Želimo da zajedno razvijamo ideju Carpe Diem, uz neke nove ideje i da zajedno pokušamo da napravimo digitalnu komercijalu – objašnjava Stepanić i dodaje da svako ko ima interes da preporuči ili unapredi proizvodnju Carpe Diema već postaje njihov partner.

Stručni žiri će, među 20 polufinalista, izabrati ukupno 10 biznisa koji će se na finalnom događaju, u Beogradu 24. aprila, boriti za preostale dve digitalne transformacije.

Izvor: blic.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link