UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Čuvamo prirodu i volontiramo za Naš Beograd 25. maja

1 min read
Podeli

Beograd, 08. april 2019. – Ove godine, zaposleni društveno odgovornih kompanija posvetiće jedan volonterski dan očuvanju životne sredine. Na tradicionalnoj korporativnoj volonterskoj akciji Naš Beograd, koja će biti održana 25. maja, volonteri će imati priliku da doprinesu čistijem, boljem i zdravijem okruženju kroz brojne aktivnosti kao što su: uređenje izletničkog prostora postavljanjem stolova i klupa, sakupljanje otpada koji narušava izgled i eko-sistem šume, postavljanje info tabli o značaju i prirodnom bogatstvu šume i sastavljanje i postavljanje kućica za ptice.

Pored toga, volonteri će imati priliku da se posvete sportskim i kreativnim radionicama u prirodi zajedno sa štićenicima domova i udruženja.

Svakog proleća, kompanije okupljene u Forumu za odgovorno poslovanje rado se odazivaju ovoj akciji pružajući mogućnost svojim zaposlenima da učine nešto dobro za lokalnu zajednicu i lično doprinesu poboljšanju uslova za život i rad naših sugrađana. Za ovih 11 godina, Naš Beograd je uključio više od 35 kompanija koje posluju u Srbiji, angažovao preko 3500 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života za preko 15 000 ljudi i dece.

Za više informacija o načinu prijavljivanja i uslovima učešća možete pogledati dokument u prilogu.

Prijava se vrši dostavljanjem podataka kompanije koja prijavljuje Izvršnoj kancelariji Foruma za odgovorno poslovanje na e-mail adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Za više informacija možete kontaktirati: +381 60 6423819.

Događaj se realizuje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART Kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link