UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Naš Beograd 2019. Save the date!

1 min read
Podeli

Beograd, 20. februar 2019. – Naš Beograd je prilika da praktičnim radom date doprinos vašem graduAkcija se organizuje jedanaestu godinu za redom, a do sada je više od 3,500 zaposlenih, iz više od 30 kompanija, uticalo na kvalitet života više od 15,000 ljudi i dece.  

Uz poznavanje potreba lokalne zajednice i partnera na lokalu, kao i potreba i načina za realizaciju team building aktivnosti za zaposlene, Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv imaju decenijsko iskustvo u uspešnom organizovanju i realizaciji volonterskih akcija za zaposlene.

Prijavite vašu kompaniju za učešće u akciji, oformite tim zaposlenih i dajte im priliku da se posvete onom društvenom cilju do kojeg im je najviše stalo – inkluzija mladih sa smetnjama u razvoju, dece bez roditeljskog staranja i starijih sugrađana, uređenje gradskih prostora ili briga o životnoj sredini.

Volontiranje zaposlenih je sve zastupljenija praksa u kompanijama, a čak 90% Fortune 500 kompanija ima volonterski program za zaposlene, dok 25% malih i srednjih preduzeća u Velikoj Britaniji obezbeđuje svojim zaposlenima jedan ili više plaćenih dana za volontiranje. Volontiranje zaposlenih sve češće je povezano sa programima za razvoj ljudskih resura, a 91% HR direktora veruje da volontiranje doprinosi dobrim rezultatima trenininga i obuka.

Volonterski dan Naš Beograd održaće se 25. maja ove godine, na različitim lokacijama u Beogradu.

Za više informacije o načinu prijavljivanja i uslovima učešća možete se obratiti i Izvršnoj kancelariji Foruma za odgovorno poslovanje na e-mail adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs ili putem telefona na: +381 60 6423819

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link