UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Nekategorizovano Vesti

Budi jedan od koordinatora na volonterskoj akciji Naš Beograd

2 min read
Podeli

Beograd, 31. mart 2019. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studente da se prijave i priključe timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u vrednom uvodom predavanju i radionici.

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

U Naš Beograd se do sada  uključilo više od 35 kompanija, angažovalo preko 3.500 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta života za preko 15.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma. Više o Našem Beogradu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.  

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara koji se nalazi pri kraju ovog teksta.

Molimo vas da vaše prijave pošaljete najkasnije do 15. aprila 2019. godine do 17.00h, a sva dodatna pitanja možete postaviti putem e mail adrese kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Svi kandidati koji će biti pozvani da se priključe timu biće obavešteni mailom 20. aprila 2019. godine.

Događaj se realizuje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART Kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i interesovanju!

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link