UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Produžen konkurs za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje – Đorđe Vajfert

1 min read
Podeli

Beograd, 14. februar 2019. – Privredna komora Srbije pozvala je kompanije i organizacije da se do 27. februara prijave na konkurs za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje – Đorđe Vajfert za 2018. godinu. Priznanje Komora dodeljuje bijenalno sa ciljem promovisanja i unapređenja principa i prakse Društveno odgovornog poslovanja (DOP).

Ovo priznanje Komora dodeljuje bijenalno, sa ciljem promovisanja i unapređenja principa i prakse Društveno odgovornog poslovanja (DOP).

Nacionalna nagrada za društveno odgovorno poslovanje – Đorđe Vajfert za 2018. dodeljuje se u tri kategorije: Velika privredna društva, Srednja privredna društva i Mala i mikro privredna društva.

U okviru ove manifestacije u proteklih 12 godina učestvovalo je više od 350 kompanija i organizacija, a nagrađeni su najbolji koji u poslovanju uspešno primenjuju ključne principe društvene odgovornosti i strateški su opredeljeni i posvećeni vrednostima društveno odgovornog i održivog poslovanja. Do sada je nagrađeno 65 organizacija.

Na konkurs se aplicira popunjavanjem Upitnika, kojim je obuhvaćeno pet osnovnih stubova društveno odgovornog poslovanja: zaposleni, životna sredina, tržište, imovina i kapital, i društvena zajednica.

Potrebno je da privredna društva pruže informacije o jednom konkretnom projektu društveno odgovornog poslovanja – primeru dobre prakse, koji najbolje oslikava njihov doprinos sveobuhvatnim ciljevima društveno odgovornog poslovanja, naglašeno je iz PKS.

Preuzmite:

Upitnik

Smernice

Više informacija na: pks.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link