UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

U toku su prijave za Delta Biznis Inkubator

1 min read
Podeli

Beograd, 15. april 2019. – Danas je u Beogradu predstavljen Delta Biznis Inkubator, Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

„Delta Biznis Inkubator je program uz pomoć koga startap timovima dajemo priliku da razviju svoju preduzetničku ideju tokom tromesečnog perioda inkubacije. Za vreme trajanja programa, sa njima rade stručnjaci iz različitih kompanija Delta Holdinga i eksterni biznis konsultanti. Ovaj program, takođe, pruža im mogućnost da svoju poslovnu ideju testiraju i unaprede u okviru naše Kompanije, a nakon perioda inkubacije sledi predstavljanje ideje potencijalnim investitorima“, rekla je menadžer projekta Delta Biznis Inkubator Nadica Milanović.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu do 13. maja. Svi timovi koje prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator na raspolaganju imaju Deltinu pomoć, podršku i resurse, biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakata i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

„Smatramo da je važno podržati ljude preduzetničkog duha sa inovativnim idejama koji, osim što svojim poslovanjem unapređuju privredu Srbije, ohrabruju i motivišu druge da realizuju svoje ideje“, dodala je Nadica.

Ovaj program biće predstavljen i u drugim gradovima Srbije.

Prošle godine, od 163 prijavljena tima, u Delta Biznis Inkubator ušlo je šest i oni su tokom tri meseca razvijali i testirali svoj startap, sticali korisna biznis znanja, kontakte i razvijali veštine. Saradnja je nastavljena sa dva startap tima.

Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link