UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Kompanija Telenor dobila priznanje „Poslodavac godine“

1 min read
Podeli

Beograd, 18. decembar 2015. – Kompanija Telenor dobila je priznanje „Poslodavac godine“ Srpske Asocijacije Menadžera. Kompanija Telenor postavila je visoke standarde u odnosu prema svojim zaposlenima i uslovima za rad.

U kompaniji je zaposleno 52% mlađih od 35 godina, a žene čine 51% ukupno zaposlenih. Telenor ima politiku nagrađivanja koja je jednostavna, transparentna i konkurentna. Sistem kompenzacija i beneficija sastoji se od fiksnih i varijabilnih, novčanih i nenovčanih elemenata koje su direktno vezane za radni učinak pojedinca i poslovni rezultat cele kompanije.

Zaposleni u Telenoru se stručno i profesionalno razvijaju na osnovu individualnih i kompanijskih razvojnih planova. Razvojne aktivnosti predstavljaju dobar balans učenja kroz iskustvo, učenja od kolega i učenja kroz edukaciju.

Kako bi na sistemski način pomogao razvoju srpskog društva Telenor je 2007. godine osnovao Telenor Fondaciju. Korporativna društvena odgovornost je sastavni deo poslovanja kompanije  i ima za cilj da maksimalno poveća uticaj telekomunikacija, kreira zajedničke društvene vrednosti i uobliči održivu budućnost. Od ove godine kompnija Telenor je članica Foruma za odgovorno poslovanje.

„Godišnja nagrada“ je najsvečaniji događaj Srpske asocijacije menadžera koji se održava svake godine u decembru mesecu i koji ima za cilj unapređenje poslovnog okruženja,  promovisanje dobrih poslovnih praksi, afirmisanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija, regionalnih projekata i novinara koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, za bolji život svih građana u celini, kao i za dalji profesionalizaciju i promociju menadžerske struke. Događaj uključuje gala večeru za 300 zvanica i svečani program sa uručenjem priznanja, uz prisustvo najviših zvaničnika iz Vlade Srbije, poslovne zajednice i velikog broja predstavnika medija.

Izvor: ekapija.com
          sam.org.rs
Foto: Telenor

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link