UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

KOŠARKAŠI I MALIŠANI POGAĐALI – TELEKOM SRBIJA DONIRA

1 min read
Podeli

Niš, 29. februar 2016. – Ovogodišnji turnir Kupa Radivoja Koraća, koji je nedavno završen u Nišu, obeležila je kvalitetna košarka, ali i humanitarna akcija Telekoma Srbija, sponzora Košarkaškog saveza Srbije.

Kao što je i najavljeno pre početka turnira, za svaki poen postignut na turniru obezbeđena je donacija mladim Nišlijama u iznosu od tri evra u dinarskoj protivvrednosti. U hali Čair odigrano je sedam utakmica, na kojima je postignuto ukupno 1.098 poena i na taj način obezbeđena je donacija u iznosu od 3294 evra.

Na radost svih prisutnih u hali Čair, učenici škola kojima je donacija namenjena su imali priliku da se na poluvremenima četvrtfinalnih utakmica i sami oprobaju u košarkaškim veštinama, pa je odlučeno da se i na ovaj način postignuti poeni dodaju broju poena postignutim na zvaničnim mečevima. Tako je ukupan iznos donacije dostigao 4000 i biće ravnomerno raspodeljen sledećim ustanovama: Specijalnoj školi “Bubanj”, Ustanovi socijalne zaštite centar “Mara”, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar” iz Niša.

Foto: telegraf.rs // Marko Todorović

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link