UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Podrška mladima Telekom Srbija Vesti

Novi pehar za Telekom Srbija

1 min read
Podeli

Beograd, 11. jun 2019. – Na završnom času „Pokreta za žensku košarku Marina Maljković“ kojim je obeležen kraj ove školske godine, Telekomu Srbija uručeno je priznaje za podršku „Pokretu“ i održavanju besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.

Uručujući priznanja Marina Maljković izrazila je zahvalnost prijateljima, među kojima je Telekom Srbija jedan od prvih, koji  su pomogli da “Pokret” izraste u ozbiljan projekat, sa jasnim  ciljevima usmerenim na popularizaciju košarke  i sporta  među devojčicama. Medalje su dobile i sve devojčice koje su ove sezone dolazile na besplatne treninge.

Pehar koji je u ime Telekoma Srbija primila Miroslava Tešin Popović, menadžer za korporativnu društvenu odgovornost, potvrđuje posvećenost kompanije mladima, razvoju timskog duha i fer-pleja, kao i uverenje da je podrška na početku svakog velikog projekta od neprocenjive važnosti.

“Pokret za žensku košarku Marina Maljković”  u sezoni koja se završava uspeo  je da okupi skoro 2.000 devojčica sa kojima su treneri radili na 15 lokacija u Beogradu i Srbiji, na više od 50 redovnih treninga nedeljno.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link