UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP FOP aktuelnosti Održivi razvoj Vesti

GECIĆ LAW nova članica Foruma za odgovorno poslovanje

2 min read
Podeli


Beograd, 2. jun 2020. – Advokatska kancelarija Gecić law postala je punopravna članica Foruma za odgovorno poslovanje na osnovu jednoglasne odluke dosadašnjih članica.

Gecić Law je jedna od najinovativnijih advokatskih kancelarija i lider u oblasti Evropskog prava na Zapadnom Balkanu, kao i prva advokatska kancelarija u Srbiji sa snažnim fokusom na pravo Evropske unije i njegovu primenu u skladu sa Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju u domaćem pravu konkurencije, pravu o kontroli državne pomoći, upravnom pravu i u svim aspektima pregovora za pridruživanje Republike Srbije Evropskoj uniji.

Avokatska kancelarija Gecić law posvećena je takođe, da u okviru svoje Pro Bono prakse, omogući najbolje pravno zastupanje za najugroženije i neretko potpuno marginalizovane kategorije stanovništa, a posebno su ponosni na činjenicu da su jedna od vodećih kancelarija u regionu po obimu Pro Bono rada. Pored toga, Gecić Law je ponosni osnivač prvog fonda za stipendiranje studenata Pravnog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, od Drugog svetskog rata , pod nazivom Taboroši stipendija.  

Na samom početku pandemije korona virusa u Srbiji, kancelarija je pokrenula informativni portal Coronavirus GLaw Hub sa ciljem obaveštavanja šire zajednice o uticaju novih okolnosti i pravnih mera na poslovanje u Srbiji i regionu kako bi pomogla u ublažavanju negativnih društvenih, poslovnih i ekonomskih posledica pandemije.

Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj.

Članice Foruma su: Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, B92, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, CRH, Delhaize Srbija, Deloitte, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank, Gecić law, GSK, IKEA Srbija, Lidl Srbija, Manpower Group, NIN, Nordeus, Rakita Exploration, Represent Communications, Societe Generale Banka, Telekom Srbija, Telenor, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank, Victoria Group, Vip mobile, Vojvođanska banka.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link