UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija Konkursi Podrška mladima Vesti

Nastavlja se projekat „Novo ime“ – prilika za mlade talente

1 min read
Podeli

Beograd, 2. jun 2020. – Društveno odgovorni projekat „Novo ime“, koji je započet u januaru, nakon pauze izazvane pandemijom korona virusa, nastaviće se ovog meseca, a za svoje favorite među mnogobrojnim talentima publika će moći da glasa od 16. juna na sajtu www.novoime.rs.

„Novo ime“ je projekat kompanije „Novomatic“, jednog od svetskih lidera gejming industrije, predstavljen kroz online platformu novoime.rs, zahvaljujući kojoj mladi talenti iz svih krajeva Srbije imaju priliku da predstave svetu svoja znanja i veštine, i na taj način osvoje naklonost i glasove publike, ali i vredne novčane nagrade koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost. Ovaj projekat će trajati do kraja godine, i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik, koji će imati priliku da unapredi svoj talenat i ostvari svoje snove i ambicije novčanim iznosom do 2.500 evra.

Stefan Nikolić iz Niša pobednik je prvog ciklusa projekta „Novo ime“, koji je zahvaljujući glasovima publike, uspeo da svojim glumačkim talentom osvoji ovu laskavu titulu, kao i novčanu nagradu u iznosu od 2.500 evra. Nakon Stefana, u drugom ciklusu pobedu je odneo Filip Lazarević, takođe iz Niša, čije su dečije pesme osvojile srca, ne samo mališana, već i roditelja, koji su odlučili da svoj glas poklone upravo Filipovom talentu.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link