UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Nagrađeni Mercatorov Sajam stvaralaštva obeležava se po treći put

2 min read
Podeli

Novi Sad, 24. oktobar 2012 – Završnim akcijama, Sajmom stvaralaštva starih u Mercator Centru Novi Sad i ozelenjavanjem površina Gerontološkog centra Novi Sad, u kojem učestvuje najviši menadžment kompanije, Mercator-S i ove godine aktivno i u kontinuitetu obeležava mesec posvećen starijim osobama.

Pored popusta pri kupovini od 10% za penzionere u Hipermarketu, specijalno na ovaj dan, svi zainteresovani posetioci Mercator Centra Novi Sad imali su priliku da se posavetuju sa lekarima Poliklinike Dr Ristić i Dr Brana Kovačević o zdravom načinu ishrane, ali i da saznaju o tome kako preduprediti i tretirati bolesti osteoporoze i kardiovaskularna oboljenja. Posebne pogodnosti za potrošače omogućile su i prodavnice Peko sa 20 % popusta na kupovinu, Novolux sa 10% popusta, kao i Oculus koji je obezbedio 15% popusta na sve vrste dioptrijskih okvira.

U cilju skretanja pažnje na položaj starijih osoba u društvu, njihovo prisustvo i mogućnost da uz podršku kompanija kvalitetno i aktivno žive, Uprava i menadžment kompanije Mercator – S treću godinu za redom, u saradnji sa Gerentološkim centrima u Rumi, Vrbasu, Bačkoj Palanci, Kikindi, Apatinu, Subotici, Somboru i Novom Sadu, organizuju prodajnu izložbu rukotvorina u Mercator Centru Novi Sad.

Istog dana, visoki menadžment vodećeg trgovačkog lanca na tržištu jugoistočne Evrope učestvovao je u ozelenjavanju Domova za stare Gerontološkog centra Novi Sad. Simboličnom sadnjom 500 cvetnih sadnica menadžment i uprava kompanije realizuju ranije donetu poslovnu odluku da kontinuirano učestvuju u razvoju lokalne zajednice kroz različite inicijative, pružanje podrške humanitarnim i projektima održivog razvoja, sa posebnim fokusom na brigu o opštem zdravlju, kao i promociji aktivnog i ispunjenog života lica treće životne dobi.

Forum poslovnih lidera Srbije i SMart kolektiv, uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice, dodelili su ove godine kompaniji Mercator – S posebno priznanje za doprinos poboljšanju položaja osoba starije životne dobi za kontinuirano sprovođenje programa Sajam stvaralaštva starih.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link