UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Uskršnji karavan kompanije Mercator-S: Volimo Uskrs jer budi radost u nama

1 min read
Podeli

Beograd, 28. april 2016. – Kako bi uskršnje praznike učinili lepšima deci bez roditeljskog staranja,  više od 500 zaposlenih kompanije Mercator-S podelilo je gotovo 500 poklon paketića deci koja se nalaze u Domu u Zvečanskoj ulici u Beogradu i SOS Delijem selu u Sremskoj Kamenici.

Oni su tog dana u „radionici sreće“, pored brojnih poslovnih obaveza, uspeli da nađu vremena da spakuju paketiće, spreme karavan, ali i da svojim dolaskom u domove obraduju decu kojoj su pažnja i osmeh, ono što im najviše nedostaje.

Igra, pokloni i radost deljenja obeležili su dan koji su zaposleni proveli u druženju sa decom. Zajedno su farbali veliko jaje, mala sakupljali u parku, gledali uskršnju predstavu, takmičili se u kucanju jaja, igrali se u travi sa pravim zekama i pilićima…. i u zajedničko  druženju uspeli da zaborave na svakodnevne probleme s kojima se svi zajednu susreću.

Veliko srce zaposlednih i želja da deci od malih nogu ulije poverenje i veru da se snovi ostvaruju, učinila je da uskršnji karavan postane stvarnost i probudi radost u srcima ovih mališana.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link