UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren konkurs Telenor fondacije pod nazivom „Zamisli sve“

1 min read
Podeli

Beograd, 25. februar 2019. – Telenor fondacija objavila je danas otvoreni poziv za podršku društveno odgovornim projektima pod nazivom „Zamisli sve“, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji. Konkurs je otvoren do 10. aprila, a prijave je potrebno poslati na fondacija@telenor.rs. Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra.

“Kroz ovaj konkurs želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i jasan plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova, ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Akcenat projekata potrebno je staviti na oblasti delovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine. Uz finansijsku podršku, naša kompanija sa pobednicima konkursa gradi partnerski odnos i unosi neophodne resurse, kako bi projekti bili uspešno realizovani“, izjavila je Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije.

Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u trinaestu godinu poslovanja, sa više od 200 projekata realizovanih u saradnji sa 300 partnera. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje  zaposlenih.

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na sajtu www.telenor.rs.

Izvor: Telenor.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link