UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren konkurs Telenor fondacije Uključi se digitalno

1 min read
Podeli

Beograd, 16. mart 2017. – Otvoren je treći po redu konkurs Telenor fondacije Uključi se digitalno. Poziv je usmeren na aplikacije koje promovišu ulogu i značaj digitalizacije i nude inovativna rešenja zasnovana na modernoj tehnologiji – izrada mobilnih aplikacija, korišćenje savremenih tehnologija na inovativan način, inovativna upotreba društvenih mreža u svrhu edukacije i promocije, i sl.

Cilj konkursa je podrška projektima fokusiranim na razvoj održivih digitalnih rešenja u četiri oblasti: obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine, kao i promovisanje pozitivnih strana Interneta sa ciljem stvaranja sigurnijeg digitalnog okruženju, pre svega kroz edukaciju mladih, njihovih roditelja i nastavnika.

Pravo učešća na konkursu imaju sve humanitarne organizacije, nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji. Rok za podnošenje prijava je 13. april 2017. Više informacija o konkursu i načinu prijavljivanja dostupno je na: telenor.rs

Telenor fondacija pomaže razvoj srpskog društva i društvenu integraciju obezbeđujući što većem broju ljudi pristup komunikacijskim uslugama, podržavajući i inicirajući kreiranje digitalnih rešenja koji za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i omogućavanje razvoj potencijala srpskog društva.

Izvor: telenor.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link