UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Telekom Srbija dobitnik nagrade za održivi razvoj i doprinos zajednici

1 min read
Podeli

Beograd, 17. mart 2017. – Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti.

„Društveno odgovorno poslovanje je naše strateško opredeljenje i duboko je utkano u svaku našu poslovnu odluku. Kao kompanija koja je prisutna u svakom mestu u Srbiji, i koja je ostvarila jako regionalno prisustvo, uvek realizujemo projekte koji imaju veliki broj korisnika i čiji uticaj seže do mnogih interesnih sfera”, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija.

Ćulibrk je podsetio na kampanje Telekoma Srbija kao što su „Kada voziš, parkiraj telefon!”, „Biraš kako komuniciraš”, „Teslin vremeplov” koje govore u prilog činjenici da kompanija pomera granice u sferi društveno odgovornog poslovanja i da se ne libi da pokrene teme kojima se niko nije bavio stavljajući dobrobit građana ispred profita kompanije.

Nagrade magazina „Diplomacy&Commerce“ dodeljene su povodom prvog rođendana ove publikacije koju izdaje Color Pres Grupa u saradnji sa londonskim magazinom „The Economist“. Priznanja su dodeljena u ukupno 12 kategorija pojedincima, organizacijama i institucijama koje su se istakle u humanitarnom radu, korporativnoj odgovornosti, kao i unapređenju uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva i privrednog ambijenta u Srbiji.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link