UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za kompanije: Istraživanje o primeni zakonskih obaveza zapošljavanja osoba sa invaliditetom

1 min read
Podeli

Beograd, 15. mart 2017.Forum za odgovorno poslovanje, Smart kolektiv i UG Naša kuća pozivaju kompanije da se priključe Istraživanju o primeni zakonskih obaveza zapošljavanja osoba sa invaliditetom i prisutnim praksama u velikim, srednjim i malim preduzećima.

Istraživanje se realizuje uz pomoć elektronskog upitnika o primeni zakonskih obaveza zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Upitnik se nalazi na ovom LINKU, a rok za popunjavanje je 15. april. Pitanja u upitniku grupisana su u dve oblasti: I) Profil kompanije i II) Prakse i primena zakonskih rešenja u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Procenjeno vreme za popunjavanje upitnika je 10 minuta.

Kompanije su pozvane i da podele primere dobre prakse primene datih zakonskih obaveza, popunjavanjem formulara koji možete da preuzmete ovde. Popunjen formular potrebno je dostaviti do 15. aprila na e-mail adresu kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Istraživanje je deo projekta koji zagovara međusektorski pristup unapređenju prava na dostojanstven život i rad osoba sa invalidetetom. Projekat relizuju  Smart kolektiv, UG Naša kuća i Forum za odgovorno poslovanje uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava.

Foto: disability-europe.net/theme/employment

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link