UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Želite da naš grad postane lepše i bolje mesto za život? Predložite kako!

2 min read
Podeli

Znate za park kojem je potrebno uređenje i ulepšavanje? Primetili ste da  je školi ili vrtiću u vašem komšiluku potrebno uređenje dvorišta i održavanje mobilijara?Želite da pomognete udruženju koje čini pozitivnu razliku u životima naših marginalizovanih sugrađana – možda im je potrebna pomoć pri uređenju prostora ili podrška za aktivnosti poput radionica, izleta i sporta?

Predložite kome velika volonterska akcija Naš Beograd može da pomogne ovog proleća! 

Beograd, 24. mart 2017. – Svakog proleća, akcija Naš Beograd okuplja timove zaposlenih u društveno odgovornim kompanijama, koji različitim volonterskim aktivnostima doprinose kvalitetu života sugrađana i svog grada. Akcija se organizuje devetu godinu za redom, a do sada je više od 3,000 zaposlenih, iz više od 30 kompanija, uticalo na kvalitet života više od 10,000 ljudi i dece. I ove godine, u okviru jednog volonterskog dana, na preko 10 lokacija u gradu, zaposleni će posvetiti vreme svojim sugrađanima iz socijalno ugroženih grupa, šireći dobrotu i izmamljujući osmehe.

Doprinesite rešenju lokalnih problema širom našeg grada tako što ćete predložiti aktivnosti* za realizaciju u okviru velike volonterske akcije #NašBeograd. Uslov je da predložene aktivnosti mogu da realizuju volonteri u toku jednog dana, a svi potrebni materijali za realizaciju biće obezbeđeni.

Sve predložene lokacije biće uzete u razmatranje, a nakon provere i obilaska lokacija biće utvrđena konačna lista lokacija koje će biti ponuđene kompanijama za volontiranje ove godine. Lista će biti objavljena do 27. aprila.

 Nominujte lokaciju za održavanje akcije popunjavanjem formulara u nastavku ili na OVOM linku.

Volontersku akciju Naš Beograd organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv koji imaju decenijsko iskustvo u organizovanju volonterskih akcija za zaposlene. Fotografije sa prethodnih akcija možete pogledati na Facebook stranici Foruma za odgovorno poslovanje.

*Neke od aktivnosti koje mogu biti realizovane:

  • Uređenje unutrašnjih površina (krečenje zidova, farbanje drvene stolarije);
  • Uređenje spoljašnjih površina (farbanje ograda i klupa, košenje trave, uklanjanje korova, sređivanje drvoreda, sađenje drveća i cveća);
  • Ekološke aktivnosti (sakupljanje i razvrstavanje otpada na obalama reke, parkovima,…);
  • Druženje sa osetljivim grupama (radionice crtanja, pravljenja predmeta, izlet sa OSI,…);
  • I druge aktivnosti u skladu sa potrebama koje su pogodne za uključivanje volontera.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link