UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Pehar za Telekom Srbija

1 min read
Podeli

Beograd, 20. jun 2017. – Na završnom času Pokreta za žensku košarku „Marina Maljković“  kojim je nedavno obeležen kraj rada besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta, u školskoj 2016/17. godini,  pored malih košarkašica koje su dobile medalje i Telekom Srbija dobio je pehar kao priznanje za podršku Pokretu.

Dodelivši pehar našoj kompaniji, bivša selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković, izrazila je veliku zahvalnost Telekomu Srbija kao prvoj kompaniji koja je podržala Pokret na samom početku rada i omogućila održavanje besplatnih treninga za devojčice.  U ime Telekoma Srbija priznanje je primila Miroslava Tešin Popović, menadžer za korporativnu društvenu odgovornost u Sektoru za PR.

Kao kompanija svesna važnosti podrške mladim talentima kako u domenu nauke, tako i kada je reč o sportu, Telekom Srbija je prepoznao značaj ovog projekta i doprineo njegovom uspehu.

Tokom školske 2016/17. Pokret za žensku košarku organizovao je za više od 600 devojčica 42 treninga nedeljno, na ukupno 13 lokacija u Beogradu, Požarevcu, Obrenovcu, Mladenovcu  i Odžacima, gde su radu sa decom treneri posvetili 1.134 sata.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link